Timetable

Wednesday

4pm Fairy Ballet – 45min (suitable for ages 5-7)
4:45pm Move & Groove – 45min (suitable for ages 5-7)

5:30pm Ballet 4 Fun – 45min (suitable for ages 8-12)
6:15pm Stage Skills – 45 min (suitable for ages 8+)

Thursday

4pm Dance & Tumble – 1hr (suitable for ages 5-7)
5pm Dance & Tumble – 1hr (suitable for ages 8-12)
6pm Move & Groove – 45 min (suitable for ages 8+)
6:45pm Open Teens Dance Class – 45 min (suitable for ages 12+)